Referenties

Ik geloof persoonlijk vooral in het “onderbuikgevoel”. Tijdens en na een persoonlijk gesprek kun je het beste beoordelen of er een klik met iemand is, en of een samenwerking een goede kans van slagen heeft.

Uiteraard is het ook prettig om van andere mensen te horen hoe ze iemand ervaren. Onderstaande referenties en getuigschriften zijn van personen met wie ik de afgelopen tien jaar samengewerkt heb, variërend van werk- en opdrachtgevers, tot collega’s en personen met wie ik op projectmatige basis gewerkt heb vanuit mijn functie bij VPF-Amsterdam.


Gym IndustriesErik Hagens : eigenaar/ manager Gym Industries

“Vanaf het moment dat Sandy verantwoordelijk is voor de nieuwsbrief bij Gym Industries zijn er een hoop punten verbeterd omtrent de nieuwsbrief. Vooral de regelmaat waarop de nieuwsbrief verschijnt. Het is vaak lastig om elke keer weer interessante onderwerpen te bedenken. Ook hier helpt Sandy mee. Ze schrijft de stukjes tekst en verzorgt de layout. Kortom; wil je een strakke en duidelijk nieuwsbrief die regelmatig verschijnt met interessante onderwerpen dan is Sandy de aangewezen persoon!”


Betty Schouten: directeur van Beyond Stress & Centrum voor Homeopathie en Vitaliteit

“Sandy is voor de ZZP-er een bijzonder deskundige vrouw om je administratie, het ontwerpen en maken van je nieuwsbrief, het bijhouden van de adressen en wat er verder ligt, voor je te doen. Ze levert een prima dienst. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.”


Logo Powershoot Spiley

Petra van Vliet : bedenker van de Powershoot, zelfbeeld expert, oprichter van de Powershoot Academy

“Sandy heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ik laat dingen aan haar over met een groot gevoel van vertrouwen. Ik weet dat het goed komt. Het is het geld meer dan waard, het geeft rust en ruimte.”


Jesse van der Velde : directeur van Superfood.nl Logo Superfood.nl

“Sandy heeft in de tijd dat ze bij Superfood.nl heeft gewerkt een strak georganiseerde, stabiele inkoop en administratie neergezet. Ze is begonnen bij een jong, snel groeiend bedrijf dat nog geen enkele procedures had op het gebied van inkoop & administratie. Toen ze vertrok heeft ze een gespreid bedje met goede systemen achtergelaten. Ze is iemand die echt zelfstandig kan werken en ook een harde werker is. Met haar kwaliteiten om dingen te organiseren, het werk gedaan te krijgen en brede ervaring in inkoop, organisatie en boekhouding is ze van grote waarde voor je bedrijf.”

Loredana Argese : directe collega bij Superfood.nl

“Sandy is een fijne collega om mee samen te werken. Altijd hardwerkend en georganiseerd. Zij werkt zeer nauwkeurig en weet van aanpakken. Uitdagingen gaat ze niet uit de weg. Zij gaat altijd net dat stapje verder. Daarnaast is zij ook zeer creatief en altijd even behulpzaam. Naast al deze eigenschappen is ze boven alles een mooi mens die zorgt voor een fijne sfeer.”


Logo PermanentoRobert M. Hertzberger : Division Manager Edge-It Europe & iBS Benelux bij Permanento Group

“Ik heb Sandy leren kennen als een zeer Integer persoonlijkheid. Mensen voor zich winnen zit in haar bloed. Ze is een spil in het web wanneer zaken op een rij gezet moeten worden. Organiseren zit haar in het bloed. Het is een volhouder die iedereen in z’n waarde laat en niet stopt voor ze haar doel heeft bereikt.”


Kees van der Veen :  eigenaar van Flevo ExtrusionLogo Flevo Extrusion

“Sandy is een ‘gouden persoon’. Ik heb haar leren kennen als een gedreven organisator en een stabiele factor in een enigszins ongeorganiseerde en dynamische werkomgeving. Sandy heeft haar zaakjes goed voor elkaar. Zij staat open voor verandering en verbetering en verwacht – of hoopt? – dit ook van bij anderen te zien.”


Logo VPFHans J.M. Langemeijer : DGA van VPF-Amsterdam

“Haar perfectionisme, inzet, hoge productiviteit en haar oplossingsgerichtheid maakten haar snel onmisbaar. Zij stelt hoge normen ten aanzien van de kwaliteit van werk en uitvoering, werkt ordelijk, nauwkeurig en systematisch. Zij is een waardevolle kracht als het gaat om het uitvoeren van zeer specialistische en doelgerichte werkzaamheden. Haar leergierigheid en wil de beste te zijn maken dat mevrouw Korver tot veel in staat is en zij daarnaast een uiterst integere en vooral betrouwbare collega te noemen is.” 

Leonore Suurmond : directe collega bij VPF-Amsterdam

“Sandy is zeer gedreven en weet feilloos alle situaties tot op het bot te fileren. Iemand die alles weet van ‘software’ systemen, de knelpunten kan herkennen, benoemen en herstructureren. Naast een fijne collega is zij ook altijd een verantwoordelijke ‘spil’ binnen onze onderneming geweest.”

Lucia Pazira : directe collega bij VPF-Amsterdam

“I have been lucky enough to have worked with Sandy. She has been my teacher during my first 6 month at VPF. She is a strong and powerful woman with a kind heart and anyone ever meeting her should feel honoured.”


Logo CaneNiels Schouten : software consultant Cane

“Sandy understands processes as well as business software. She is able to translate the business requirements into automation. Additionally she can communicate desires and directions exceptionally well into hers and external organisation, making her an asset to her employer. Her pro-active attitude is great since it makes cooperation much easier. She does not stop until she has a solution for the problem at hand.”


Pieter D. Bootsma : VP Pricing & Revenue Management bij KLM Royal Dutch Airlines

“Wij hebben mevrouw Korver leren kennen als een bekwaam en kundig medewerkster, die haar werk zelfstandig en nauwkeurig uitvoert. In recente projecten heeft ze bovendien aangetoond over organisatietalent te beschikken (zorgen dat een ieder conform afspraken zijn/ haar werk doet) en initiatief getoond. Tevens is Sandy een prima teamspeler gebleken, hetgeen haar binnen de afdeling tot een gewaardeerd collega heeft gemaakt.”